Terras & Co bv ... een betrouwbare partner, waar goed advies en uitstekende services vanzelfsprekend zijn.

Retourneren

/Retourneren
Retourneren 2018-03-01T12:06:19+00:00

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het pakket of wanneer het product op een pallet verzonden moet worden, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in originele staat met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele  verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@terrasenco.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) heeft Terras & Co uw IBAN nodig. Dit IBAN dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling aan Terras & Co BV is gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

 

LET OP: U bent verantwoordelijk voor het product totdat het weer bij Terras & Co in het magazijn is! Komt het product niet of beschadigd aan, dan kunnen wij u niet terugbetalen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor een degelijke verpakking van het product. Denk dan met name aan kwetsbare producten. Wij adviseren u het product verzekerd terug te sturen, zodat u dit risico uitsluit. Informeer hiernaar bij de pakketdienst of het transportbedrijf van uw keuze.