Tips voor een winter-buiten-feest

WINTERFEEST.

Mist u het samenzijn en gezellig eten met familie en vrienden in deze Corona-tijden? Organiseer dan een Buitenfeest, dat is dé manier om je familie en vrienden te verrassen met Corona-proof op-en-top feestje. Lees hier wat je best wél en niet doet om het gezellig te maken. Wij geven u graag een paar tips.

Tuin

Om een gezellige sfeer te creëren tijdens de winter-feest, is het leuk om uw tuin extra aan te kleden. Zet bijvoorbeeld wat geurkaarsen neer bij de zithoek in de tuin of onder de overkapping. Drapeer (nep)schapenvachten over de banken en leg wat extra kussens en kleedjes neer voor de gasten. Mooie sfeerverlichting doet het ook altijd goed.

Warmte

Wat echt sfeer geeft in de winter, is met z’n allen rond het vuur zitten. Hiervoor is een mooie vuurtafel ideaal. In onze webshop vindt u vuurtafels in verschillende materialen en in allerlei prijsklassen. Vaak is er voor uw vuurtafel zelfs een bijpassend barbecuerooster of grillplaat te verkrijgen. Dit geldt natuurlijk ook voor sommige terrashaarden en buitenkachels. Natuurlijk is elektrische terrasverwarming ook een prima optie.

Eten en drinken

Bij een winterbarbecue hoort natuurlijk glühwein en warme chocolademelk met slagroom voor de kleintjes. Naast het echte BBq-en van vlees en groente op de prachtige Vuurtafel barbecue kunnen er ook pannen warm gehouden worden. Ook is het is leuk om vooraf erwtensoep te serveren. Doe dit wel in kleine kommen, anders zitten uw gasten direct vol. Na het dessert kunt u bijvoorbeeld Irish coffee maken, om zo nog even heerlijk met elkaar na te genieten.

Tot slot

De laatste tip die we u mee willen geven, is om rekening te houden met een weeromslag. Zorg voor een dekzeil of een plek waar uw gasten kunnen verblijven als het weer omslaat, bijvoorbeeld de garage. Zo blijft het gegarandeerd een gezellige winterfeest.