Privacybeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 18-02-2022.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we dit doen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Terras & Co BV.  U dient zich ervan bewust te zijn dat Terras & Co BV niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Terras & Co BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens 

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, vragen we u om persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnr, e-mailadres) te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst/levering uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde servers van een derde partij: hostingpartner Nordique, voor administratieve werkzaamheden: DK Belastingadvies en transportbedrijven: PostNL, DHL en CTS Group. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij gebruiken Microsoft Office365. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Office365 heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen over de bezoekersaantal en zoekfuncties van de  gebruikers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie niet als data voor advertentiecampagnes. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van een derde partij: Nordique.
Via onze website worden ook cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies uitzetten
U kunt uw browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Aanpassingen of veranderingen van wet of onze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Uw rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.
Inzagerecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.
Rectificatierecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.
Recht op beperking van de verwerking
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.
Recht op overdraagbaarheid
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.
Recht van bezwaar en overige rechten
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Terras & Co BV. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact met ons op.

Vragen en feedback
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen: service@terrasenco.nl .

Contactpersoon voor privacyzaken: Vincent van Mulligen.

 

 

 

Vragen over onze privacy beleid?

+31 6 2017 8845 service@terrasenco.nl Terras & Co BV
Zirkoon 238
3316 KD Dordrecht
Nederland
Onze klantenservice

Veelgestelde vragen

  • Welke maat en soort gasfles is handig ?

    Een gashaard zet je aan door deze op een gasfles aan te sluiten. Welke gasfles past het beste en met welk gas? Dan is het alleen nog een kwestie van de gasfles aansluiten en genieten maar! Welke gasfles u ook gaat kopen, let er altijd op dat de gasfles verzegeld is. Let er bij het kopen op dat de verzegeling niet is verbroken. Zo bent u er zeker van dat u een veilige, goed werkende gasfles koopt die gevuld is met de juiste hoeveelheid propaan-/butaangas.

    Welke gasfles heeft u nodig voor de Vuurtafel of een Inbouwbrander? Dit verschilt per type. Heeft u een buitenkeuken, dan hoort daar een gasfles bij van minimaal 5 of 10 kg. Gasflessen zijn er in verschillende maten en modellen. Lees hieronder de voordelen per type gasfles en kies op basis hiervan een gasfles.

    Typen gasflessen

    Gasflessen

    5 kg fles

    • Geschikt voor de lounge Vuurtafels.
    • Voor kleinere gashaarden, deze hebben een lager gasverbruik.

    10 kg fles

    • Geschikt voor die haarden die meer vermogen hebben.
    • Daar waar de ruimte het toelaat om een grote gasfles rechtop te kunnen plaatsen.

    Kun je je gashaard ook aansluiten op aardgas?

    Het antwoord is simpel: NEE! Een ‘gewone’ gashaard heeft een gasdrukregelaar dat de juiste verhouding propaangas en lucht samenstelt. Voor aardgas is een andere verhouding lucht en gas nodig, hierdoor werkt de gasdrukregelaar niet. Dus nooit gaan rommelen met koppelstukken, aansluitingen, aardgasslangen en -kranen. Bij de Tafelhaarden kan een keuze gemaakt worden voor propaan of aardgas.

    Butaangas of propaangas?

    Welk gassoort? Neem propaan. Een gasfles gevuld met butaangas is niet bruikbaar onder -0.5 graden. Het gas is niet geschikt voor in de winter. Propaangas is het meest verkochte (barbecue-) gas. Dit gas is bruikbaar tot temperaturen van -40 graden Celsius. 

    Gasflessen: Wees er voorzichtig mee

    Propaangas is een brandstof. Zorgt u er dus altijd voor dat er bij het aansluiten of verwisselen van een gasfles op de buitenhaard niet wordt gerookt en er geen open vuur in de buurt is. Zet uw gasflessen altijd in een ruimte met goede ventilatie. Zo kan vrijgekomen gas bij lekkage niet in de ruimte blijven hangen. Zet als het kan uw gasfles buiten neer. Niet aangesloten gasflessen moeten buiten worden bewaard en de Gasfles mag niet opgeslagen of gebruikt worden op plaatsen waar de temperatuur hoger wordt dan de normale omgevingstemperatuur.

    De gasfles is niet geschikt om gebruikt te worden op plaatsen waar de temperatuur meer dan 40 graden Celsius kan worden. Bij temperaturen hoger dan 40 graden Celsius zal het kunststof zijn sterkte verliezen (en kan dan mogelijk vlam vatten). Als de temperatuur stijgt, gaat ook de temperatuur (en dus de druk) in uw gasfles omhoog.

    Plaats uw gasfles rechtop en waar mogelijk in de schaduw of op een koele plaats. Graaf uw gasfles NIET in, want dan valt de druk weg. In geval van brand, draai zo snel mogelijk de gaskraan dicht en verwijder de gasfles. Kan dit niet, koel dan vanaf een veilige afstand de gasfles met water. Neem geen risico’s en waarschuw de brandweer via alarmnummer 112.

    Ga voor een veilige en goed gevulde gasfles naar een erkend verkooppunt. Een lege gasfles moet u altijd omruilen bij een erkende gasflessendealer. Gevulde gasflessen dienen altijd verzegeld te zijn.