Klantenservice

Klantenservice

Terras & Co BV is als webwinkel-bedrijf gespecialiseerd in terrasverwarming. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen, dit doen wij door samen met u te kijken naar welke producten u graag zou willen aanschaffen. Op deze wijze bent u er zeker van, dat u voor uw situatie de juiste producten in onze webshop kunt bestellen. Om deze reden hebben wij de afgelopen jaren veel klanten in heel Europa aan ons weten te binden. Wij zijn dan ook één van de meest vooruitstrevende webshops die al 14 jaar, dag in dag uit, klaar staat voor onze klanten.

Een Webshop waar u altijd terecht kunt en deskundig, persoonlijk contact
Dankzij internet is onze webshop 24/7 beschikbaar. Daarnaast is persoonlijk contact mogelijk via chat, e-mail en telefoon, zodat wij alle mogelijkheden van onze terrasproducten met u kunnen delen. Wij beantwoorden snel en deskundig al uw vragen en denken graag met u mee. Bij elk gesprek gaan we met u in overleg om u te kunnen voorzien van eerlijk, persoonlijk en deskundig advies. Ook kunnen wij uw complete terrasinrichting verzorgen. Wij stellen voor ieder project – klein of groot, zakelijk of particulier – een vrijblijvende offerte op. De mogelijkheden lichten wij graag toe, zodat wij u precies datgene bieden waarnaar u op zoek bent. Wij zijn maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar, mocht u ons niet gelijk aan de lijn krijgen, spreek dan uw boodschap in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

We stellen het zeer op prijs wanneer u klachten heeft dit eerst bij ons kenbaar te maken door te bellen +31- 6 20178845 of te mailen naar service@terrasenco.nl. Wij zullen er alles aan doen om het naar uw tevredenheid op te lossen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer u uw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Terras & Co BV behoudt zich het recht voor de “Retourneren en garantie” (Algemene Voorwaarden) van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

Authorized representative: Jarno den Hartog
KvK nummer: 81362846
BTW nummer: NL862057231B01
IBAN: NL52RABO0363146458
SWIFT / BIC Code: RABONL2U

Terras & Co BV onderscheidend door:

 • Leveringen door geheel Europa voor particulier en bedrijf
 • Hoge kwaliteit en goede service
 • Persoonlijk contact
 • Professionele kennis van zaken
 • Officiële dealerschap van alle producten

Wij helpen u graag zo goed mogelijk

Mijn bestelling is kapot / incompleet aangekomen, garantie?
Soms kan het voorkomen dat uw bestelling niet in goede staat aankomt. U kunt dan het beste direct contact met ons opnemen. Wij zullen samen met u een passende oplossing vinden. Meestal kunt u uw bestelling retour  zenden en dan zullen wij de producten zo snel mogelijk opnieuw verzenden. Wat u in zo’n geval moet doen, leest u bij “Retourneren”.

De kleur / maat van mijn bestelling is niet juist, wat nu?
Als u het product dat u heeft ontvangen wilt ruilen, dan is dit mogelijk. U kunt contact opnemen met Terras & Co en uw product retour sturen. Wij sturen dan zo snel mogelijk het juiste product naar u op. U kunt bij “Retourneren” vinden hoe u dit moet doen.

Binnen hoeveel dagen moet ik iets terugsturen?
U kunt binnen 14 dagen uw ongebruikte product retour sturen in de originele verpakking. Hoe u dit moet doen, leest u bij “Retourneren”.

Als u iets koopt op afstand, hebt u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze tijd bepaalt u of het product u bevalt of niet. Daarvoor mag u het product voorzichtig uit de verpakking halen. Het is daarbij de bedoeling dat u de verpakking heel laat. Als u het terugstuurt, pakt u het weer in in de originele verpakking. Let op: de wettelijke bedenktijd geldt alleen voor consumenten en geldt niet voor op maat gemaakte producten.

Mag u het product in gebruik nemen?
Als u uw volledige aankoopbedrag terug wilt, mag u het product niet in gebruik nemen. Terras & Co moet het product weer als nieuw aan iemand anders kunnen verkopen.
Het product kan wel geretourneerd worden nadat het gebruikt is, maar dan kunnen we de waardevermindering aan u doorberekenen. U krijgt uw volledige aankoopbedrag terug als het product ongebruikt in de originele, onbeschadigde verpakking teruggestuurd is.

U heeft het recht om uw bestelling te retourneren. Conform de wetgeving op dit gebied kunnen consumenten dit doen zonder opgaaf van de reden. Voor bedrijven geldt deze regeling niet.

 • U moet het product binnen 14 dagen retourneren.
 • Het product moet, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd.
 • U  moet zelf de verzend- / transportkosten voor het terugzenden betalen.
 • Na ontvangst van de retourzending ontvangt u van ons een bevestiging.
 • Het totaalbedrag van de bestelling wordt, binnen 14 dagen nadat het product en de verpakking onbeschadigd retour is ontvangen, teruggestort op uw rekening.

Het retouradres is:

Terras & Co BV
Zirkoon 238
3316 KD Dordrecht (The Netherlands)

LET OP: U bent verantwoordelijk voor het product totdat het weer bij ons in het magazijn is! Komt het product hier beschadigd aan, dan kunnen wij u niet terugbetalen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor een degelijke verpakking van het product. Denk dan met name aan kwetsbare producten. Wij adviseren u het product verzekerd terug te sturen, zodat u dit risico uitsluit. Informeer hiernaar bij de pakketdienst of het transportbedrijf van uw keuze.

Uw antwoord niet kunnen vinden?

Contact

 • Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen
 • En daarom zijn wij beoordeeld met een 10/10.
 • Leveringen door heel Europa

Heeft u vragen of verbetering?

+31 6 2017 8845 service@terrasenco.nl Terras & Co BV
Zirkoon 238
3316 KD Dordrecht
Nederland

Wij helpen u graag verder!