Levertijd en bezorging

Bestellingen bij Terras & Co BV worden binnen enkele werkdagen verwerkt, verpakt en verzonden. Palletleveringen worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag. PostNL-zendingen worden ook op zaterdag geleverd.

De levertijd van de bestelling hangt af van het type bestelling dat is gedaan: wanneer er maatwerk-producten zijn besteld, geldt een langere levertijd. Alle informatie over de bestelling is terug te vinden in de bestelbevestiging.

Wanneer een pakket wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u informatie over een nieuwe bezorgpoging of afhalen op een PostNL-locatie in de track & trace.

Bij palletleveringen spreken we met u een leverdatum af. Dit doen we, om extra kosten te voorkomen. In overleg kan de pallet worden neergezet op eigen terrein, b.v. onder de carport, maar dit is voor eigen risico. We adviseren daarom om een afspraak met ons te maken op een dag dat iemand aanwezig is om de zending te ontvangen.

Pakketten verzenden wij op dinsdag en vrijdag, palletzendingen iedere werkdag. Binnen Nederland wordt uw bestelling op de volgende werkdag geleverd.

Levertijd

Terras & Co besteedt de bezorging van uw bestelling uit en kan daarom de aangegeven leverdatum niet garanderen. Soms is er vertraging door onvoorziene omstandigheden zoals weersomstandigheden, verkeersdrukte of capaciteitsproblemen bij de vervoerder. Uiteraard doet Terras & Co er alles aan om u als klant goed te informeren en in overleg met de vervoerder een gewenste leverdatum af te spreken. U dient zelf de track & trace in de gaten te houden. Bij vertraging of andere problemen helpen wij u totdat uw bestelling is geleverd.

 

Track & Trace en verzendbevestiging

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bericht  op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace-link. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel de status van de verzending zien.

Transportkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht, hiervoor hanteren wij onderstaande prijzen.

Verzendkosten Nederland

  • Postpakket PostNL:  gratis
  • Groot pakket > 30 KG: € 64,-
  • Minipallet: € 64,-
  • Blokpallet: € 69,-

Verzendkosten België en Duitsland

  • Postpakket tot 30 KG: gratis
  • Pakket > 30 KG: € 74,- (BE) / € 89,- (DE)
  • Minipallet: € 79,- (BE) / € 115,- (DE)
  • Blokpallet: € 89,- (BE) / € 159,- (DE)

Tarieven voor overige landen: op aanvraag.