Heerlijke warmte op wielen.

WARMTE OP WIELEN.

In de aanloop naar de lente kan het nog vrij koud zijn. Om toch een gezellige warme sfeer te creëren, kunt u de mobiele ‘Provence gaskachel’ aanschaffen. Deze gaskachels hebben de uitstraling van een sfeervolle ouderwetse potkachel waarmee u kunt genieten van een heerlijk warm vuurtje met echte kolengloed.

Buiten en binnen

Doordat er geen afvoerkanaal/schoorsteen nodig is, zijn de op gasfles werkende gas-heaters geschikt voor buiten én binnen. Ze zijn te plaatsen in bijna alle geventileerde ruimtes, zoals woonkamer, kantoor, blokhut, boot/schip, vakantiewoning, chalet, serre, enz. De kachels zijn voorzien van solide wielen, dus simpel te verplaatsen. U schuift ze er in een handomdraai ‘bij’.

Verschillende modellen

In onze webshop verkopen wij 2 verschillende modellen van deze handige, mobiele sfeerkachels. Model ‘Manhattan’ heeft een retro designlook met de uitstraling van een gezellige open haard en weegt maar 21 kg. Model ‘Provence gaskachel’ heeft een traditionele potkachel-uitstraling en weegt 44 kg. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Veiligheid

Natuurlijk is er ook gedacht aan uw veiligheid. Onze mobiele gaskachels zijn CE-gekeurd. Bij te weinig zuurstof in de ruimte of lekkage schakelen de indoor-gas-heaters automatisch uit. Ook zijn ze voorzien van thermo-elektrische beveiliging tegen oververhitting. Een waakvlam zorgt hiervoor; bij het uitgaan van de vlam sluit de gastoevoer.

Zo kunt u volop veilig genieten van een heerlijk vuurtje met echte kolengloed, oftewel ouderwets gezellige warmte op wielen.