Terras & Co bv ... een betrouwbare partner, waar goed advies en uitstekende services vanzelfsprekend zijn.

Houtkachel – BBQ

//Houtkachel – BBQ
Houtkachel – BBQ 2018-02-15T11:34:12+00:00

De RVS Houtkachel / Buitenhaard is super geschikt voor heerlijke warme avonden voor zowel een stadstuin als een meer landelijke omgeving. De haard heeft een grote opening: makkelijk met bijvullen en deze zorgt voor benodigde ‘trek’, waardoor droog hout voldoende zuurstof krijgt om goed te branden.

 

De perfecte buitenhaard met super BBQ mogelijkheden !

Deze stoere en sfeervolle terrashaard wordt gemaakt van hoogwaardig roestvast staal. Daardoor heeft de terrashaard een zeer lange levensduur, is deze onderhoudsvrij en kan zomers én ’s winters gewoon buiten blijven staan. Door de grote stralingswarmte kunt u op elk moment van het jaar genieten van een heerlijk haardvuur op uw terras.

In een handomdraai is van de terrashaard een perfecte partygrill te maken: zodra je het rvs-rooster boven het vuur hangt, kan het feest echt beginnen.

De buitenhaarden zijn ook te verkrijgen in de bekende rvs-kleur, het glimmende staal verandert bij hitte van kleur en wordt uiteindelijk roestbruin. Dit geeft de buitenhaard een stoer en robuust karakter.

 

Deze kwalitatief zeer hoogwaardige terrashaard van 100% rvs wordt in Nederland gemaakt en standaard geleverd met vonkenvanger, die er tevens  voor zorgt dat er geen water kan inregenen.
De haard is zwart-gecoat, maar kan ook geleverd worden in blank rvs. De glimmende rvs-kleur verandert bij gebruik en geeft de buitenhaard een stoer en robuust karakter.

 

Eigenschappen

  • Diameter mantel 45 cm
  • Dikte haardwand 1.4  mm (RVS AISI 441  voor een goede corrosiebestendigheid en kan temperaturen tot 950°C verdragen)
  • Diameter rookpijp 16 cm
  • Dikte wand rookpijp en onderkant 0.8 mm
  • Hoogte haard 1.50 m
  • Totale hoogte  2.45 m
  • In Nederland ontworpen en geproduceerd

 

Zie voor meer informatie:  Buitenhaard / houtkachel

 

Deze Terrashaard is gemaakt van een ferritische roestvast staalsoort en kenmerkt zich door een hoge weerstand tegen corrosie. Dit zijn roestvast staalsoorten die chroom als enige hoofdlegeringselement bevatten. Het zijn chroomstalen met een maximum koolstofgehalte van 0,1%. Door dat lage gehalte aan koolstof zijn die chroomstalen niet hardbaar. De ferritische roestvast staalsoorten bevatten 11% tot 17% chroom zonder nikkel en zijn magnetisch. Verder is het materiaal goed bestand tegen hoge temperaturen en zuren met een lage concentratie. De dikte van het materiaal in de haarden is 1,44 mm. Vergelijkbaar met een dikte die gebruikt wordt bij drukvaten, leidingen en heet water vaten.

BBq roosters en groenterooster
Houtkachel RVS terrashaard compleet

Lageweg 27, 9479 TA Noordlaren, Netherlands

Sales: +31 640 537 676

Service +31 620 178 845

info@terrasenco.nl

service@terrasenco.nl

KVK - nummer: 01151644

BTW - nummer: NL 8207.07.739.B.01

IBAN: NL20INGB0659241536