Terras & Co speciale draadloze buitenlampen

Terras & Co speciale draadloze buitenlampen
 

Zie voor alle modellen bij de Webshop ! Geen dure energie rekeningen meer! Gacoli is een draadloze buitenlamp, dat zonne-energie omzet in LED-verlichting. Zodra het donker wordt, gaat de lamp aan. Kan het gehele jaar buiten blijven staan.


Contact

Adres:Lageweg 27
9479 TA
Noordlaren
Telefoon:06 - 405 376 76

Product info

Cocoon Table - Vuurtafel - TerrastafelCocoon Table - Vuurtafel - Terrastafel
Genieten van een haardvuur zonder rook en vonken? Dat kan met de 'Happy Cocooning'. Het materiaal van de ombouw is een composiet van magnesiumoxide en heeft een prachtige 'Betonlook'.
 
De goedkoopste Vlamkolom
Een 10 kg. propaan gasfles past in de kolom, door eenvoudig een zijwand omhoog te schuiven zet u de gasfles zo onder de tafel. De Vlamkolom brandt ongeveer zo´n 20 a.22 uur op een 10 kg gasfles. Geeft heel veel warmte !
De goedkoopste Vlamkolom
 
De sfeer - gaskachel ManhattanDe sfeer - gaskachel Manhattan
De Manhattan is een design RVS look met de uitstraling van een openhaard. De Manhattan is eenvoudig te verplaatsten door middel van ingebouwde wielen, is CE gekeurd en bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit.
 
De Vlamkolom nu € 365,- incl. BTW!
De Vlamkolom fungeren als terrasverwarmers. De Vlamkolom zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om op het terras, balkon of onder een overkapping te genieten van warmte en sfeer.
De Vlamkolom nu € 365,- incl. BTW!
 
Fairybell kerstverlichtingFairybell kerstverlichting
‘Driving home for Christmas’ schalt uit je autoradio. En je weet van veraf al dat je er bijna bent, wanneer de Fairybell je tegemoet straalt. De tuin is spookjesachtig mooi verlicht. Hier kom je thuis.
 
Gacoli - Nomad buitenlampen
De NOMAD is een tuinlamp zoals een tuinlamp bedoeld is, voorzien van een handige spies om overal in uw tuin of border te plaatsen. dat vooral heel veel licht geeft!
Gacoli - Nomad buitenlampen
 
Gacoli - Powerblocks, efficiënte wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichtenGacoli - Powerblocks, efficiënte wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten
Op efficiënte en milieuvriendelijke wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten? Dat kan met behulp van Gacoli Powerblocks. Met de Powerblocks van Gacoli verlicht u onder uw parasol of die rond uw veranda.
 
GACOLI - Roots collectie buitenlampen 2013
De buitenlampen zijn uniek in zijn soort. Multi inzetbaar, selfsupporting en sfeermaker. Deze lamp komt het best tot zijn recht op uw terras, bij uw eettafel, in een grote tuin of op een terras voor de horeca.
GACOLI - Roots collectie buitenlampen 2013
 
Gacoli buitenlamp - de Catwalk serieGacoli buitenlamp - de Catwalk serie
Draad- en snoerloze, robuuste, milieuvriendelijke pad verlichting, die op de meest ideale wijze uw tuinpad of oprit verlicht ............... Zie voor meer producten pagina 2 & 3.
 
Houtkachel, houthaard, terraskachel of terrashaard van RvS.
Gemaakt van 100% hoogwaardig RVS en staat garant voor heel veel jaren stookplezier.
Houtkachel, houthaard, terraskachel of terrashaard van RvS.
Pagina:   1