Horeca & Food Inspiratie

Horeca & Food Inspiratie
 

Wederom is Terras & Co BV aanwezig op de Horeca & Food inspiratie 2014, dat wordt georganiseerd in de Evenementenhal te Hardenberg.


Contact

Adres:Lageweg 27
9479 TA
Noordlaren
Telefoon:06 - 405 376 76

Product info

Cocoon Table - Vuurtafel - TerrastafelCocoon Table - Vuurtafel - Terrastafel
Genieten van een haardvuur zonder rook en vonken? Dat kan met de 'Happy Cocooning'. Het materiaal van de ombouw is een composiet van magnesiumoxide en heeft een prachtige 'Betonlook'.
 
De goedkoopste Vlamkolom
Een 10 kg. propaan gasfles past in de kolom, door eenvoudig een zijwand omhoog te schuiven zet u de gasfles zo onder de tafel. De Vlamkolom brandt ongeveer zo´n 20 a.22 uur op een 10 kg gasfles. Geeft heel veel warmte !
De goedkoopste Vlamkolom
 
De Vlamkolom nu € 365,- incl. BTW!De Vlamkolom nu € 365,- incl. BTW!
De Vlamkolom fungeren als terrasverwarmers. De Vlamkolom zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om op het terras, balkon of onder een overkapping te genieten van warmte en sfeer.
 
Fairybell kerstverlichting
‘Driving home for Christmas’ schalt uit je autoradio. En je weet van veraf al dat je er bijna bent, wanneer de Fairybell je tegemoet straalt. De tuin is spookjesachtig mooi verlicht. Hier kom je thuis.
Fairybell kerstverlichting
 
Gacoli - Nomad buitenlampenGacoli - Nomad buitenlampen
De NOMAD is een tuinlamp zoals een tuinlamp bedoeld is, voorzien van een handige spies om overal in uw tuin of border te plaatsen. dat vooral heel veel licht geeft!
 
Gacoli - Powerblocks, efficiënte wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten
Op efficiënte en milieuvriendelijke wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten? Dat kan met behulp van Gacoli Powerblocks. Met de Powerblocks van Gacoli verlicht u onder uw parasol of die rond uw veranda.
Gacoli - Powerblocks, efficiënte wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten
 
GACOLI - Roots collectie buitenlampen 2013GACOLI - Roots collectie buitenlampen 2013
De buitenlampen zijn uniek in zijn soort. Multi inzetbaar, selfsupporting en sfeermaker. Deze lamp komt het best tot zijn recht op uw terras, bij uw eettafel, in een grote tuin of op een terras voor de horeca.
 
Gacoli buitenlamp - de Catwalk serie
Draad- en snoerloze, robuuste, milieuvriendelijke pad verlichting, die op de meest ideale wijze uw tuinpad of oprit verlicht ............... Zie voor meer producten pagina 2 & 3.
Gacoli buitenlamp - de Catwalk serie
 
Houtkachel, houthaard, terraskachel of terrashaard van RvS.Houtkachel, houthaard, terraskachel of terrashaard van RvS.
Gemaakt van 100% hoogwaardig RVS en staat garant voor heel veel jaren stookplezier.
 
Losse inbouwbrander voor de ideale Vuurtafel.
Deze inbouwbrander is geschikt om in te bouwen in een bestaande tuintafel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een opening van 30 cm x 30 cm in de tafel en de brander erin te laten zakken. De goedkoopste Tafelhaard die er is !
Losse inbouwbrander voor de ideale Vuurtafel.
Pagina:   1