Terras & Co speciale aanbieding: Tafelhaard

Terras & Co speciale aanbieding: Tafelhaard
 

Door deze gashaard in een tafel te plaatsen heeft u een 'Vuurtafel'. U kunt de tafelhaard nagenoeg in elke tafel; houten of natuursteen, eenvoudig monteren.


Contact

Adres:Lageweg 27
9479 TA
Noordlaren
Telefoon:06 - 405 376 76

Product info

Aanbieding: Sfeerkachel op propaangas voor binnen & buiten !Aanbieding: Sfeerkachel op propaangas voor binnen & buiten !
De sfeerkachel Provence is een unieke design gaskachel als houtkachel model welke werkt op flessen gas.De Provence is eenvoudig te verplaatsten door middel van de ingebouwde degelijke wielen.
 
De goedkoopste Vlamkolom, Vuurzuil
Een 10 kg. propaan gasfles past in de kolom, door eenvoudig een zijwand omhoog te schuiven zet u de gasfles zo onder de tafel. De Vlamkolom brandt ongeveer zo´n 20 a.22 uur op een 10 kg gasfles. Geeft heel veel warmte !
De goedkoopste Vlamkolom, Vuurzuil
 
De sfeer - gaskachel ManhattanDe sfeer - gaskachel Manhattan
De Manhattan is een design RVS look met de uitstraling van een openhaard. De Manhattan is eenvoudig te verplaatsten door middel van ingebouwde wielen, is CE gekeurd en bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit.
 
De Vlamkolom, Vuurzuil nu € 359,- incl. BTW!
De Vlamkolom fungeren als terrasverwarmers. De Vlamkolom/zuil zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om op het terras, balkon of onder een overkapping te genieten van sfe
De Vlamkolom, Vuurzuil nu € 359,- incl. BTW!
 
Extra korting op de Cocoon Table - Vuurtafel - SfeerhaardExtra korting op de Cocoon Table - Vuurtafel - Sfeerhaard
Genieten van een haardvuur zonder rook en vonken? Dat kan met de 'Happy Cocooning'. Het materiaal van de ombouw is een composiet van magnesiumoxide en heeft een prachtige 'Betonlook'.
 
Fairybell kerstverlichting
‘Driving home for Christmas’ schalt uit je autoradio. En je weet van veraf al dat je er bijna bent, wanneer de Fairybell je tegemoet straalt. De tuin is spookjesachtig mooi verlicht. Hier kom je thuis.
Fairybell kerstverlichting
 
Gacoli - Nomad buitenlampenGacoli - Nomad buitenlampen
De NOMAD is een tuinlamp zoals een tuinlamp bedoeld is, voorzien van een handige spies om overal in uw tuin of border te plaatsen. dat vooral heel veel licht geeft!
 
Gacoli - Powerblocks, efficiënte wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten
Op efficiënte en milieuvriendelijke wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten? Dat kan met behulp van Gacoli Powerblocks. Met de Powerblocks van Gacoli verlicht u onder uw parasol of die rond uw veranda.
Gacoli - Powerblocks, efficiënte wijze uw parasol, veranda of overkapping verlichten
 
GACOLI - Roots collectie buitenlampen 2013GACOLI - Roots collectie buitenlampen 2013
De buitenlampen zijn uniek in zijn soort. Multi inzetbaar, selfsupporting en sfeermaker. Deze lamp komt het best tot zijn recht op uw terras, bij uw eettafel, in een grote tuin of op een terras voor de horeca.
 
Gacoli buitenlamp - de Catwalk serie
Draad- en snoerloze, robuuste, milieuvriendelijke pad verlichting, die op de meest ideale wijze uw tuinpad of oprit verlicht ............... Zie voor meer producten pagina 2 & 3.
Gacoli buitenlamp - de Catwalk serie
Pagina:   1